Belgian Cloud Summit 29 april 2020

Ben jij mee?

Met begeleiding op weg naar digitale transformatie

Digitale transformatie is geen issue meer, geen uitzonderlijk iets, maar juist alledaagse realiteit. Niet alleen voor de wereld rondom jou, maar ook in jouw zaak. Of tenminste, dat zou het moeten zijn. Tot die conclusie komt ook de Belgische ‘Digital Transformation Conference’, want die noemt zich nu ‘Belgian Cloud Summit’ en vindt plaats op 29 april. Wij kijken daar nu al naar uit!

Trends die zomaar komen aanwaaien? Als je met je voeten in het veld staat, weet je meestal goed waar ze vandaan komen. Maar soms moet je eens gaan voelen of de wind die je van voren krijgt wel overal blaast. Personalisatie, waardecreatie door innovatie, relevantie van digitale content … zijn maar enkele van de trends die ons bij JDI dagelijks bezighouden. En waar we al onze klanten in begeleiden zodat zij mee kunnen surfen. 

Digitaal voor iedereen

Al onze klanten, dat lees je goed. Een bedrijf dat wil groeien moet digitaal gaan. Meer nog dan besparen en efficiënter werken, is digitaliseren vandaag namelijk een echte hefboom tot groei. In plaats van werk elimineren, zorgt het juist voor nieuwe business. Daarom werken wij bij al onze klanten ook rond digitalisering en zijn wij mee.

Slimme best practices

Maar ook wij toetsen onze ondervindingen graag eens bij anderen. En gaan daarom op zoek naar klankbording en frisse ideeën. Dan komt de Belgian Cloud Summit als geroepen: een dag met de beste experts, de beste nieuwe oplossingen en meest betrouwbare leveranciers van applicaties en cloud-oplossingen … daar worden wij beter van. En onze klanten ook!

Als ondernemers voor groei schrijven wij regelmatig over digitalisering, en lichten we onze volgers in over evenementen daaromtrent. Wil jij dat ook?

Ja, hou me op de hoogte