Creëer duurzame groei en betere verkoopsresultaten door een sales boost plan

Een commerciële organisatie reikt veel verder dan alleen maar de salesafdeling. Het is daarom essentieel om inzichten te hebben in alle afdelingen die in contact staan met klanten. Van chauffeurs tot technische medewerkers, baliemedewerkers, filiaalleiders,... noem maar op. Een eenvoudig sales boost stappenplan per medewerkersprofiel kan helpen de impact op de verkoop te verhogen.

Neem deze 5 stappen voor groei met JDI en LISS:

Het Sales Boost programma in het kort:

  • Voor KMO’s met minimum 10 verkopers
  • 3 hele en 3 halfdaagse sessies
  • Tijdens het traject begeleiding van de sales manager
  • Tussentijdse opvolging via nieuwsbrieven

Niet alleen krijgt u nieuwe inzichten in uw commercieel apparaat, worden de prioriteiten vanaf nu goed gelegd, maar vooral: het draagt bij tot duurzame groei van uw teams voor 1.000 euro pp.

In 5 stappen meer inzicht en duurzame groei in uw commerciële apparaat:

  1. Visie alignering: verzekeren dat het idee van en werkelijke visie en missie van de organisatie overeenkomen. Kennen alle medewerkers de visie en missie van het bedrijf? Weten zij wat de bedrijfsdoelstellingen zijn? We creëren helderheid rond de visie, missie, doelstellingen, objectieven en wat ieders aandeel hierin is.
  2. Persoonlijke en teameffectiviteit: inzichten in eigen persoon om van daaruit betere connectie te maken met een ander, of dat nu een klant of een medemerker is.
  3. Commerciële tijdsbesteding: tijdsbesteding meten om te achterhalen of het meeste tijd aan de juiste dingen wordt besteed en van daaruit prioriteiten leggen.
  4. Provocatieve verkoop: Sales optimalisatie training in provocatieve aanpak: beter gewapend en slagkrachtiger de klant benaderen.
  5. Verkoop in 2020: Korte herhaling van alle stappen, trends naar de toekomst, inzichten in nieuwe verkoop, plannen voor de toekomst en voorbereid zijn om wijzigingen in de toekomst.

Krijg via KMO portefeuille tot 40% terugbetaald!

Vragen? Aarzel niet om me te contacteren via: nico@jdi.be

Nico Ivens